Kontaktannons: Asiatisk tjej söker

by admin on October 31, 2012

Asiatisk tjej söker en kontakt för sex! Jag heter Linda och har asiatiskt utseende , smal kropp, kort, ganska späd, svart hår, tribal tatuering, klär mej enligt kawaii-stilen. Det gör inget om du är en nördig kille. Denna kontaktannons är ett test för att se om jag kan få napp. Jag bor i Göteborg och denna kontaktannons gäller dej som bor i Göteborg eller en bit utanför men inte för långt ifrån . Jag letar efter en varaktig sexkompis eller annars om vi klickar kan jag tänka mig förhållande oxå! 😛 Men främst för sex. Vill hitta dej som gillar helt vanligt mjukt sex och som inte tycker att missionären är alltför tråkig. Såklart tycker jag om även oralsex – både att ge och att få så du måste gilla det med. Har aldrig provat analsex men kanske med dej? Om du är snygg är det ett pluss dock inget krav men man måste ju gilla varandras utseende. Provar om du även vill tantra och kama sutra sex. Inte för att skryta men jag är rätt bra på att ge penis massage!

Svara på denna kontaktannons för sex med asiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *