Var kan man hitta annonser från nån som vill knulla?

by admin on November 8, 2012

Var kan man hitta annonser för att knulla? Jag hittade den här sidan. Har någon annan testat den och vet om den fungerar? Finns det några knullsugna tjejer registrerade där, som verkligen är ute efter att knulla, inte bara är annonser skapade av killar som vill låtsas vara tjej och liknande? Vore oändligt tacksam om nån ville berätta ifall ni registrerat er där och hur det gick.

 

 

Andra tips på var man hittar annonser med folk som vill knulla eller hur man ska bete sig för att få nån att vilja knulla med en mottages också tacksamt. Från en som tröttnat rejält på att ragga på krogen och som även vill ta en paus i att leta tjejer för seriösa relationer. Vill njuta av singellivet nu och friheten med allt vad det innebär! Letar tjejer som vill knulla men du behöver inte se ut som någon fotomodell eller så. Är intresserad av tjejer som är sexiga av naturen, lite blyga gör inget, det är bara trevligt.

 

Hälsningar Olle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *