Knulla mig i rumpan?

by admin on November 15, 2012

hej jag är oskuld i rumpan och vill hitta knullkontakter för att ta min oskuld. vill testa hur det är att ha analsex. älskar att slicka killar i rumpan och även att ta med strapon men har själv aldrig provat. — endsast seriösa svar tack —

har gett camshower tidigare inför knullkontakter. så fråga, jag kanske ställer upp.

jag börjar med att jag fingerpullar mig själv så får du titta på. sen drar jag ner dina kalsonger och suger dig och slickar på ditt ollon tills du knappt kan hålla dig längre. när min fitta är våt nog för dig låter jag dig komma in i mig. jag älskar att rida så jag föreslår att du går och sätter dig i soffan så ska jag rida på din stora kuk med min drypande fitta tills det går för mig. du ska hålla fast mig i endast brösten medan jag studsar upp och ner över din kuk. hur låter det?

endast verkliga svar från knullkontakter som vill knulla, inte fika. 😉

hoppas höra från dig. stor kuk är ett plus. bild är ett måste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *