Ett par söker sexkontakt

by admin on November 21, 2012

Sexkontakter sökes – vi är ett par: han 38, hon 27, och vi söker andra par eller en extra tjej som vill vara med om våra dominanslekar. Det är främst hon som ska domineras och kanske även piskas och vi behöver hjälp av en extra person som kan vara en del i rollspelet, även en extra kille kunde funka men killen i paret kommer inte att ha sex med andra killar. Tillsammans kommer vi på ett litet manus som vi kan leka efter. Vi kan tvinga henne att städa och servera oss eller vara glad över att vara vårt drinkbord (stå på alla fyra och agera bord). Vi kan turas om att piska och smiska henne, om du är kille kanske jag tvingar dig att knulla henne medan jag ser på. Då är jag master över er båda.

Vi söker endast seriösa sexkontakter och endast ni som är erfarna inom denna typ av lek och dominans. Har ni ett konto på Darkside sedan länge som vi kan ta en titt på är det ett plus. Vi kan även tänka oss att gå på parträffar tillsammans på parklubbar eller liknande tillsammans med dig.

Svara snabbt, alla typer av förslag är välkomna, lämna svar till ”Sexkontakter”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *